Bel ons: 06 12 902 913  |  Bel mij terug
  |  
Inloggen   |   Registreren

Paraatdozen

Verpakkingen > Paraatdozen

Paraatdozen bestaan uit een bodem en deksel deel en voldoen aan de Din A4 en Din A5 formaten. De drukwerkdozen zijn leverbaar in 2 verschillende kartoonsoorten:
- 500 /650 grams/m2 duplex grijze rug (gestreken)
- 650 grams/m2 2-zijdig kraft (bruin/bruin)

Paraatdozen A4 zijn geschikt voor het verpakken van drukwerk, Din A4 papier. Paraatdoos A5 worden gebruikt voor het verpakken van uw drukwerk A5 papier. Paraatdozen kunnen natuurlijk ook worden gebruikt voor het verpakken van andere producten. Naast de A4 en de A5 paraatdoos hebben wij ook de A3 paraatdoos in ons standaard assortiment. De A3 drukwerkdozen zijn van sterker materiaal namelijk 650 g/m2 en zijn gebundeld per 25 stuks

Paraatdozen A4 bruin kraft worden veel gebruikt als drukwerkdozen en zijn goed stapelbaar. Het materiaal is bruin kraft van 650 g/m2. De Paraatdoos van kraftmateriaal worden ook vaak ingezet als maaltijdbox / maaltijddoos.. Sterk en goed stapelbaar.

De paraatdoos is eenvoudig en snel opzetbaar. Een paraatdoos is namelijk 4-puntsverlijmd. Door een eenvoudige beweging worden de paraatdozen opgezet en zijn direct klaar voor gebruik.